Unanime

Dit ontwerp gebruikt iets smallere kolommen dan de vorige twee maar door de lay-out blijft er een duidelijke visuele hiërarchie. de grotere afbeeldingen en plaatsing van de naam Unanime aan de bovenkant zorgen ervoor dat de gebruiker zich richt op belangrijke elementen, zoals het merk en hun kernboodschap “architects of a world in motion”. Door de smallere kolommen is er meer mogelijkheid om grotere elementen op één pagina te tonen zonder dat het visueel te druk wordt. er ontstaat zo een interessante dynamiek die past bij hun kernboodschap ‘motion’.

Het ontwerp maakt ook effectief gebruik van witruimte en transparantie. De overlapping van transparante afbeeldingen in de header zorgt voor een gelaagd effect, dat de beweging van de pagina versterkt. Daarnaast zorgen de lege ruimtes tussen de kolommen voor een lichte en open lay-out, waardoor de pagina luchtig en overzichtelijk blijft.

De lay-out is ook goed afgestemd op het weergeven van verschillende projecten. Elke afbeelding, gekoppeld aan een tekstblok met locatie en naam van het project, past in één of meerdere kolommen en kan gemakkelijk worden aangepast voor verschillende schermformaten of apparaten. Dit geeft het ontwerp een responsief karakter, wat belangrijk is voor moderne websites.